top of page

H Άννα Ιωάννου 8η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 23

Η Αθλήτρια μας Άννα Ιωάννου έγραψε ιστορία στις 24/07/2011, όταν πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση που έχει μέχρι σήμερα πετύχει αθλητής της Κύπρου στην κωπηλασία, την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 23, στο σκιφ ελαφρών γυναικών κάτω των 23.

Η Άννα αγωνιζόμενη για πρώτη χρονιά στην κατηγορία κάτω των 23, αφού είναι μόλις 19 ετών, πέτυχε και με το παραπάνω το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την είσοδο στη πρώτη δωδεκάδα. Κωπηλατώντας σωστά και συγκεντρωμένα, έδειξε ότι έχει βελτιωθεί τόσο τεχνικά όσο και σε φυσική κατάσταση και μας δείχνει ότι με σωστή δουλειά μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Η χρονιά που πέρασε, ήταν χρονιά προσαρμογής της Άννας, αφού η αθλήτριά μας μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της στα ΤΕΕΦΑ και προπονείται καθημερινά στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας σπουδές και προπόνηση.

Η ΚΟΚΩΠ ευχαριστεί θερμά την προπονητική ομάδα του ΝΟΘ, αλλά και τον όμιλο γενικότερα, για την καθολική στήριξη και την έμπειρη καθοδήγηση που προσφέρουν στην αθλήτριά μας.

Ειδικά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Αρχιπροπονητή του ΝΟΘ κ. Παντελή Παπατέρπο και στον Τεχνικό Σύμβουλο της ΚΟΚΩΠ κ. Σπύρο Ασπρογέρακα.

bottom of page