top of page

Συμμετοχή Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στον 3ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας το Σάββατο στο Περι

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 3ον Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ.Στεφανόπουλος».

Η Κυπριακή Ομσοπονδία θα λάβει μέρος στους αγώνες με τέσσερις αθλητές: • Ρέαρ Άντρει Νικίτα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου στη κατηγορία Εφήβων 17-18 • Μαριάννα Ζήνωνος του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα στη κατηγορία Νεανίδων 17-18 •Χριστόδουλος Δημητρίου του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα στη κατηγορία Παίδων 15-16 • Σάββας Γεωργίου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου στη κατηγορία 13-14.

Επίσης οι αθλητές μα θα αγωνιστούν και σε αγώνισμα σκυταλοδρομίας 1000 μέτρων. Ο Χριστόδουλος Δημητρίου και ο Σάββας Γεωργίου στην κατηγορία Ανδρών και ο Ρέαρ Άντρει Νικίτα με την Μαριάννα Ζήνωνος στην Μικτή Κατηγορία.

Την αποστολή συνοδεύει η Ομοσπονδιακός προπονήτρια Μαρία Χατζηηλία.

Αρχηγός της αποστολής ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει μετάδοση live stream μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ τα κοινωνικά δίκτυα της Ομοσπονδίας και τον συνεργάτη της www.sportaltv.gr και θα αγωνιστούν 500 και πλέον αθλητές, αθλήτριες και απλοί πολίτες ηλικίας από 12 έως και 73 ετών.

bottom of page